Καλώς ήρθατε στο κατάστημά μας!
Κατηγοριες

0

ΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΜΠΑΛΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ADIDAS UNIFORIA EURO 2020 FOOTBALL

Ημερομηνία: 2021-09-10

Η μέρα είναι 11 Ιουνίου 2021, 12 χώρες υποδοχής και 24 εθνικές ομάδες - μια ολόκληρη ήπειρος ενωμένη από το ποδόσφαιρο! Η μπάλα ποδοσφαίρου "ADIDAS OMB Uniforia Pro Euro 2020" ξεπερνά όλα τα σύνορα και μιλά τη γλώσσα του ποδοσφαίρου που μας ενώνει!

 

Ο σχεδιασμός της "Uniforia" χαρακτηρίζεται από τολμηρές γραμμές βαμμένες με πινέλο που περνούν μέσα από την μπάλα. Συμβολίζουν τα θολά όρια και το πέρασμά τους, που πραγματοποιείται στη νέα διηπειρωτική μορφή του διαγωνισμού. Τα αλληλένδετα χτυπήματα, με τη σειρά τους, είναι ένα σύμβολο της συνοχής των διαφορετικών πολιτισμών στο τουρνουά. Και το όνομα "Uniforia" προέρχεται από τις αγγλικές λέξεις "unit" και "euphoria". Ο σχεδιασμός του αντιπροσωπεύει το ίδιο το τουρνουά με έναν μοναδικό και καλλιτεχνικό τρόπο, προς τιμήν της 60ης επετείου του πρωταθλήματος, το οποίο θα διεξαχθεί σε περισσότερες από δύο χώρες. Με αυτόν τον τρόπο, η πλούσια γκάμα χρωμάτων αναμιγνύει τη σύγκρουση μεταξύ όλων των διαφορετικών χωρών, πολιτισμού και στυλ παιχνιδιού.

Η Anika Marie Keno, σχεδιάστρια προϊόντων της Adidas, σχολίασε: «Δημιουργώντας την επίσημη μπάλα ποδοσφαίρου, προσπαθήσαμε να κάνουμε μια πολιτιστική αντανάκλαση του σύγχρονου πνεύματος του δρόμου και να την φέρουμε στο γήπεδο. Αυτό που έχουμε δει σε όλες τις πόλεις είναι η ανάγκη να είμαστε μαζί και να ενωθούμε στο όνομα της αλλαγής. Και ένα από τα πιο σημαντικά αθλητικά γεγονότα στον κόσμο - το UEFA EURO 2020 είναι μια μεγάλη ευκαιρία να δείξουμε τη δύναμη της ενότητας και να γιορτάσουμε τον αθλητισμό ως το συνδετικό στοιχείο μεταξύ ανθρώπων, ιδεών και δημιουργικότητας ».

 

Ο Florian Alt, Αντιπρόεδρος της Adidas, δήλωσε: «Κατά τη διάρκεια αυτού του καινοτόμου τουρνουά, η Adidas θα γιορτάσει τη σημασία του ποδοσφαίρου και του αθλητισμού στο όνομα της παγκόσμιας ενότητας. Το ποδόσφαιρο είναι για όλους, ανεξάρτητα από το ποιοι είστε, από πού είστε και σε ποια επιφάνεια παίζετε. Το παιχνίδι είναι αυτό που μας συνδέει. "Η Uniforia μπορεί να είναι μόνο σύμβολο, αλλά είναι το σύμβολο πίσω από το οποίο μπορούμε να ενωθούμε".

Για να είμαστε πιο κοντά στους φιλάθλους, οι αγώνες θα διεξαχθούν σε 12 πόλεις υποδοχής. Αυτά είναι το Λονδίνο, η Γλασκόβη, το Μπιλμπάο, το Άμστερνταμ, η Κοπεγχάγη, η Πετρούπολη, το Μόναχο, η Βουδαπέστη, η Ρώμη, το Βουκουρέστι και το Μπακού. Και οι συντεταγμένες GPS κάθε γηπέδου ενσωματώνονται στο σχεδιασμό της "Uniforia", προκειμένου να διαιωνιστεί αυτή η μοναδική ιστορική μορφή.

 

⚽Η μπάλα ποδοσφαίρου "ADIDAS OMB Uniforia Pro Euro 2020" είναι η επίσημη μπάλα με την οποία θα διεξαχθούν οι αγώνες του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος το 2021. Η μπάλα είναι κατάλληλη για επαγγελματικές συναντήσεις όταν παίζετε σε φυσικό γκαζόν. Είναι απρόσκοπτη, έχει θερμοκολλημένη κατασκευή και υφή επιφάνειας. Αυτά τα χαρακτηριστικά παρέχουν καλύτερο έλεγχο και προβλέψιμη τροχιά σε όλες τις καιρικές συνθήκες. Είναι πιστοποιημένο με FIFA Quality Pro και είναι μέρος της υψηλότερης κατηγορίας μπάλες. Έχει περάσει από πολλές δοκιμές και εξελίξεις για να λάβει πιστοποιητικό από τη FIFA. Είναι κατασκευασμένο από 100% πολυεστέρα, το οποίο είναι ανθεκτικό στη φθορά. Η μπάλα ζυγίζει 430 γραμμάρια και έχει σαμπαρέλα από καουτσούκ που παρέχει τέλεια συγκράτηση αέρα. Προορίζεται για τους επίσημους αγώνες των μεγάλων ποδοσφαιρικών αγώνων παγκόσμιος.

 

 

⚽ Η μπάλα ποδοσφαίρου "ADIDAS OMB Uniforia Pro Winter Euro 2020" έχει τον τέλειο σχεδιασμό και δομή, που ενσωματώνουν μια σταθερή και αξιόπιστη μπάλα. Είναι πιστοποιημένο με FIFA Quality Pro και είναι κατάλληλο τόσο για προπονήσεις όσο και για αγώνες. Έχει σχεδιαστεί ειδικά για τη χειμερινή περίοδο και το χρώμα της είναι σύμφωνο με την ανάγκη αύξησης της ορατότητας κατά τη διάρκεια της χιονόπτωσης. Ο σχεδιασμός της παρουσιάζει το τουρνουά με έναν μοναδικό και καλλιτεχνικό τρόπο. Χαρακτηρίζεται από την απρόσκοπτη και υφή του επιφάνεια και είναι κατασκευασμένη από 100% πολυεστέρα. Η θερμικά συγκολλημένη κατασκευή του εξασφαλίζει καλή πρόσφυση σε όλες τις επιφάνειες. Η μπάλα ζυγίζει 430 γραμμάρια και έχει σαμπαρέλα από καουτσούκ, η οποία στοχεύει στη διατήρηση της πίεσης του αέρα στη μπάλα σε βέλτιστες παραμέτρους.

 

⚽ Ο σχεδιασμός της "ADIDAS Uniforia Pro Sala Euro2020" είναι αποκλειστικά από το μοντέλο "ADIDAS OMB Uniforia Pro Euro 2020" με το οποίο θα διεξαχθούν οι αγώνες του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2021. Η μπάλα είναι μέρος της υψηλότερης κατηγορίας μπάλες της "Adidas" και είναι πιστοποιημένη με FIFA Quality Pro. Διακρίνεται από τα εκφραστικά γραφικά του - μαύρες και γκρι πινελιές. Η μπάλα είναι κατασκευασμένη από 100% πολυεστέρο κάλυμμα και είναι ραμμένη στο χέρι. Χαρακτηρίζεται από σαμπρέλα βουτυλίου και χαμηλή ανάκαμψη.

 

⚽ Η μπάλα ποδοσφαίρου "ADIDAS Uniforia Euro2020 League Ball Box" είναι κατάλληλη για προπονήσεις και αγώνες. Είναι πιστοποιημένο με FIFA Quality. Υπάρχει μια σαμπρέλα απο βουτύλιο , απρόσκοπτη και θερμικά κολλημένη κατασκευή. Χαρακτηρίζεται από την ανθεκτική δομή και το θερμοπλαστικό ύφασμα πολυουρεθάνης (κάλυμμα TPU), το οποίο παρέχει καλή πρόσφυση σε οποιαδήποτε επιφάνεια.

 

 ⚽ Η μπάλα ποδοσφαίρου "ADIDAS Uniforia League Ball Euro2020" διαθέτει θερμικά συνδεδεμένη συνθετική κατασκευή με χαμηλή απορρόφηση νερού και καλή πρόσφυση. Είναι σημαντικά ελαφρύτερο - 350 g, γεγονός που το καθιστά εξαιρετικά κατάλληλο για παιδιά. Η σαμπρέλα απο βουτύλιο επιτρέπει τη διατήρηση της πίεσης του αέρα στη μπαλα σε βέλτιστες παραμέτρους. Η μπάλα έχει επίστρωση πολυουρεθάνης, προσδίδοντάς της επιπλέον αντοχή στην παραμόρφωση.

 

⚽ Η μπάλα ποδοσφαίρου "ADIDAS Uniforia Club Ball Euro2020" χαρακτηρίζεται από τη θερμικά συνδεδεμένη συνθετική κατασκευή της με χαμηλή απορρόφηση νερού, η οποία παρέχει μέγιστη πρόσφυση. Η μπάλα είναι ραμμένη στο μηχάνημα, με κατασκευή ανθεκτική στις παραμορφώσεις. Είναι κατασκευασμένη από πολυουρεθάνη και η σαμπρέλα είναι απο βουτύλιο.

 

Μεγέθη μπάλες ποδοσφαίρου:

Μέγεθος 1 - Κατάλληλο για όλες τις ηλικίες και στοχεύει στην ανάπτυξη δεξιοτήτων ποδοσφαίρου και ελέγχου της μπάλας.

Μέγεθος 3 - παιδιά έως 8 ετών.

Μέγεθος 4 - παιδιά από 8 έως 12 ετών.

Μέγεθος 5 - ενήλικες / παιδιά άνω των 13 ετών.

Παίξτε με την μπάλα, σχεδιασμένη για τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο!

Bestsellers

 • ΤΥΠΩΜΑ - ΛΟΓΟΤΥΠΟ Personalisastion Jersey SPORTEZO

  ΤΥΠΩΜΑ - ΛΟΓΟΤΥΠΟ Personalisastion Jersey SPORTEZO

  -49%
  Τιμή: €1.53
  Τιμή καταλόγου: €3.00
  δείτε την έκπτωση
  Εκπτώσεις για εσάς
  Τιμή: €1.53
  Τιμή καταλόγου: €3.00
  Έκπτωση: €1.47 (49.00%)
 • ΚΑΛΤΣΕΣ GIVOVA Calza Calcio 0010

  ΚΑΛΤΣΕΣ GIVOVA Calza Calcio 0010

  -67%
  Τιμή: €2.55
  Τιμή καταλόγου: €7.66
  δείτε την έκπτωση
  Εκπτώσεις για εσάς
  Τιμή: €2.55
  Τιμή καταλόγου: €7.66
  Έκπτωση: €5.11 (66.71%)
 • ΑΝΔΡΙΚΑ ΣΟΡΤΣ GIVOVA Pantaloncino One 0010

  ΑΝΔΡΙΚΑ ΣΟΡΤΣ GIVOVA Pantaloncino One 0010

  -40%
  Τιμή: €4.60
  Τιμή καταλόγου: €7.62
  δείτε την έκπτωση
  Εκπτώσεις για εσάς
  Τιμή: €4.60
  Τιμή καταλόγου: €7.62
  Έκπτωση: €3.02 (39.63%)